Kiełbaski z serem w boczku

Oceń ten przepis!

4/5 4 5 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 15 min.

  • Oczekiwanie 15 min.

  • Porcje 4

4/5 4 5 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Kiełbaski natnij ukośnie i głęboko w 4 miejscach.
  2. Ser pokrój na 16 pasków szerokości kiełbasy i włóż w każde nacięcie.
  3. Kiełbaski owiń boczkiem i zepnij wykałaczką.
  4. Piecz na rozgrzanym ruszcie 15 minut.
  5. Podawaj z Sosem barbecue.

Opis przepisu:

Aromatyczna przekąska z rusztu - białe kiełbaski z żółtym serem w plastrach boczku. Przepyszne z Ketchupem Łagodnym WINIARY, z lekko dymną nutką oraz chrupiącą bagietką lub podpieczonymi na ruszcie kromkami chleba, posmarowanego oliwą z ziołami. Do tego miska kolorowych sałat lub sałatka z pomidorów ze śmietaną i siekaną cebulą lub zieleniną.

Spróbuj także z sosem paprykowym na Kremowej Bazie do jasnych sosów WINIARY >>

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?