składniki:
liczba porcji:
Marynata


Przygotowanie:
- Jogurt wymieszaj z przyprawą ZIARENKA SMAKU, papryką i rozmarynem.
- Do marynaty włóż mięso i marynuj do następnego dnia (minimum 20 godzin).
- Piecz na rozgrzanym ruszcie około 10-15 min, smarując marynatą.
- Podawaj z Sosem barbecue.
Opis przepisu:
Autor: WINIARYSoczysta i pyszna karkówka w marynacie jogurtowej. Najpierw marynujemy dobę w jogurcie z rozmarynem, papryką i przyprawą Ziarenka Smaku, by mięso stało się kruche i aromatyczne. Potem opiekamy kwadrans na ruszcie i podajemy Ketchupem Łagodnym WINIARY oraz świeżą, chrupiącą bagietką. Pyszności!
Komentarze:
Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?
Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?