1

2

Przepisy

Pekińska wariacja

2/5 2 5 5 1

przygotowanie: 30 minut

porcje: 8 porcji

Przygotowanie:

Wszystkie składniki kroimy w kostke!!
Pierś z kurczaka pokrojoną w kostkę posypać połową przyprawy i usmażyć do miękkości. Wystudzić!! Pokrojona kapuste pekińska wsypać na dno dużej miski i warstwami układać poszczególne składniki na zmianę z kapusta. Gdzieś mniej więcej w połowie wysokości miski rozsmarować majonez i dalej warstwami składniki na góre warstwa kapusty i ładnie przyozdobić ketchupem.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: