1

2

Przepisy

sos do mięs

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 15 minut

oczekiwanie: 15 minut

porcje: 20 porcji

Przygotowanie:

pół litra wody zagotawac z kostką rosółOWĄ winiary,dodać 3-4 duze suszone śliwki zagotowac az bedzie pachniało sliwką.makę spalić na patelni dodac bulion i jeszcze troche wody tak aby miało konsystencje sosu,dodac szczypte pieprzu ,cukier,paprykę słodką w proszku zagatować.do kopytek czy mies pycha;D

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: