1

2

Przepisy

Kotleciki z cukinii a'la piglet

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 30 minut

porcje: 4 porcje

Przygotowanie:

Cukinie i ziemniaki zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cebulę i czosnek posiekać. Połączyć wszystkie składniki z jajkami mąką, doprawić solą i pieprzem. Smażyć małe kotleciki na oleju na rumiano z obu stron. Na koniec wkładamy małą kostkę sera żółtego w sam środek kotlecika.
Nastepnie kotleciki układamy na środku talerza i oblewamy dookoła sosem włoskim Winiary. Życzę smacznego.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: