Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Żeberka duszone

  • :-))
  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 4
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Umyte żeberka pokroić, posypać solą i pieprzem, oprószyć mąką. Cebule obrać i pokroić na kostki. Na patelni zrumienić żeberka, zdjąć, przełożyć do rondla. Podsmażyć cebulę i dodać do żeberek, dodać pół szklanki wody i kminek, dusić pól godziny. Wlać piwo, dusić razem kilka minut. 1 łyżkę mąki połączyć z 3 łyżkami zimnej wody, dodać do mięsa, wymieszać i doprowadzić do wrzenia. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.
Konkurs - Daj słoikom drugie życie - zakończenie
Kalorie: - kcal / 4 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Żeberka duszone
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Żeberka duszone

Wydrukuj przepis

Żeberka duszone

Zgłoś przepis do moderacji