Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

BIGOS PO CYGAŃSKU;)

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1.  MIĘSO MIELONE WYROBIĆ JAK NA KOTLETY I UFORMOWAĆ MAŁE KULECZKI I UPIEC,CEBULE I PIECZARKI POKROIĆ W TALARKI I RAZEM DUSIĆ,PAPRYKE I OGÓRKI POKROIĆ W CIEŃKIE PASECZKI WSZYSTKIE SKŁADNIKI POŁĄCZYĆ ZE SOBĄ I DUSIĆ OK. 15 MINUT DOPRAWIĆ DO SMAKU;)
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

  • 1 kg.mięsa mielonego
  • 1 kg.cebuli
  • 1 kg.pieczarek
  • 1 słoik papryki konserwowej
  • 1 słoik ogórków konserwowych
  • 1 ząbek czosnku
  • 1 słoiczek pudliszki słodko-kwaśny

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

BIGOS PO CYGAŃSKU;)
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

BIGOS PO CYGAŃSKU;)

Wydrukuj przepis

BIGOS PO CYGAŃSKU;)

Zgłoś przepis do moderacji