1

2

Przepisy

BIGOS PO CYGAŃSKU;)

4/5 4 6 5 1

Przygotowanie:

 MIĘSO MIELONE WYROBIĆ JAK NA KOTLETY I UFORMOWAĆ MAŁE KULECZKI I UPIEC,CEBULE I PIECZARKI POKROIĆ W TALARKI I RAZEM DUSIĆ,PAPRYKE I OGÓRKI POKROIĆ W CIEŃKIE PASECZKI WSZYSTKIE SKŁADNIKI POŁĄCZYĆ ZE SOBĄ I DUSIĆ OK. 15 MINUT DOPRAWIĆ DO SMAKU;)

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: