1

2

Przepisy

Sałatka z ryżem i pieczarkami

4/5 4 8 5 1

przygotowanie: 30 minut

oczekiwanie: 60 minut

Przygotowanie:

Gotujemy ryż , gotujemy jajka na twardo, pieczarki gotujemy ok 20−25 min w osolonej wodzie. Kroimy ogórki i por, pieczarki w kostke. Do wystudzonego ryzu dodajemy pokrojone ogórki, por, pieczarki, jajka starte na grubych oczkach na tarce, dodajemy majonez, dodajemy sól, pieprz do smaku mieszamy składniki. Najlepsza po schłodzeniu. Smacznego!!!

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: