Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Sałatka z ryżem i pieczarkami

  • czas Łączny czas: 90 min (Przygotowanie: 30 min Oczekiwanie 60 min)
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Gotujemy ryż , gotujemy jajka na twardo, pieczarki gotujemy ok 20−25 min w osolonej wodzie. Kroimy ogórki i por, pieczarki w kostke. Do wystudzonego ryzu dodajemy pokrojone ogórki, por, pieczarki, jajka starte na grubych oczkach na tarce, dodajemy majonez, dodajemy sól, pieprz do smaku mieszamy składniki. Najlepsza po schłodzeniu. Smacznego!!!
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Sałatka z ryżem i pieczarkami
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Sałatka z ryżem i pieczarkami

Wydrukuj przepis

Sałatka z ryżem i pieczarkami

Zgłoś przepis do moderacji