1

2

Przepisy

Sałatka z ryżem i pieczarkami

5/5

przygotowanie: 30 minut

oczekiwanie: 60 minut

Przygotowanie:

Gotujemy ryż , gotujemy jajka na twardo, pieczarki gotujemy ok 20−25 min w osolonej wodzie. Kroimy ogórki i por, pieczarki w kostke. Do wystudzonego ryzu dodajemy pokrojone ogórki, por, pieczarki, jajka starte na grubych oczkach na tarce, dodajemy majonez, dodajemy sól, pieprz do smaku mieszamy składniki. Najlepsza po schłodzeniu. Smacznego!!!

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: