1

2

Przepisy

Biala kielbasa w ziolach

5/5 5 1 5 1

Przygotowanie:

1, Bialą kielbasę zwijamy w wianek, ukladamy w naczyniu żaroodpornym i posypujemy bazylia,tymiankiem oraz estragonem. Polewamy olejem.

2,Piekarnik rozgrzewamy do temperatury 200'C,wkladamy kielbasę i pieczemy okolo 30minut. Podczas pieczenie często podlewamy tworzącym sie sosem. Po upieczeniu kielbasę dekorujemy natką pietruszki.

Rada:
Kielbasę można podać z przysmażonymi ziemniakami.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: