Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Śledzik w śmietanie

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Filety namocz w zimnej wodzie.

    Po 2−3 godzinach wyjmij, osusz i pokrój w paski. ( jeden filet powinien być podzielony na ok. 6 części)

    Umyj jabłko, obierz i potrzyj na tarce o dużych oczkach.

    Cebulę obierz i posiekaj.

    Jabłko i cebulę wymieszaj ze śmietaną, dopraw wszystko pieprzem. Śledzie starannie ułóż w salaterce i zalej przygotowaną śmietaną.

    SMACZNEGO :)
Konkurs Daj słoikom drugie życie
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Śledzik w śmietanie
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Śledzik w śmietanie

Wydrukuj przepis

Śledzik w śmietanie

Zgłoś przepis do moderacji