Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

PASTY KANAPKOWE

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. PASTA JAJECZNA:jajka posiekać,wymieszać ze śmietaną i majonezem oraz posiekanym szczypiorkiem,przyprawić solą i pieprzem.PASTA Z TUŃCZYKA:tuńczyka osączyć z zalewy,rozdrobnić widelcem,jajko posiekać,wymieszać z tuńczykiem,połączyć z majonezem,przyprawić.PASTA WĘDZONEJ RYBY:rybę obrać ze skóry,oddzielić wszystkie ości,rozetrzeć na jednolitą masę,ogórek obrać,bardzo drobno posiekać,ser żółty zetrzec na tarce z drobnymi oczkami,wszystkie składniki wymieszać,dodac posiekany szczypiorek i śmietanę,przyprawić.PASTA Z SZYNKI:szynkę zemleć,majonez utrzec z chrzanem i smietaną,połączyć z szynką,przyprawić.

    Pasty wyciskać szprycą na trójkąty pieczywa lub krakersy,przybrać kawałkami pomidorków miniaturowych,liśćmi sałaty i rzodkiewkami.
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

  • pasta jajeczna:4 jajka (ugotowane na twardo)
  • 2 łyżki majonezu
  • 2 łyżki śmietany
  • szczypiorek
  • pasta z tuńczyka:1 puszka tuńczyka w sosie własnym
  • 1 jajko (ugotowane na twardo)
  • 2 łyżki majonezu
  • pasta z wędzonej ryby:15 dag. wędzonej ryby
  • 3 łyżki śmietany
  • pół ogórka
  • szczypiorek
  • 5 dag. żółtego sera
  • pasta z szynki:20 dag. szynki
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 łyżka chrzanu ze śmietana

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

PASTY KANAPKOWE
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

PASTY KANAPKOWE

Wydrukuj przepis

PASTY KANAPKOWE

Zgłoś przepis do moderacji