1

2

Przepisy

PASTY KANAPKOWE

5/5

Przygotowanie:

PASTA JAJECZNA:jajka posiekać,wymieszać ze śmietaną i majonezem oraz posiekanym szczypiorkiem,przyprawić solą i pieprzem.PASTA Z TUŃCZYKA:tuńczyka osączyć z zalewy,rozdrobnić widelcem,jajko posiekać,wymieszać z tuńczykiem,połączyć z majonezem,przyprawić.PASTA WĘDZONEJ RYBY:rybę obrać ze skóry,oddzielić wszystkie ości,rozetrzeć na jednolitą masę,ogórek obrać,bardzo drobno posiekać,ser żółty zetrzec na tarce z drobnymi oczkami,wszystkie składniki wymieszać,dodac posiekany szczypiorek i śmietanę,przyprawić.PASTA Z SZYNKI:szynkę zemleć,majonez utrzec z chrzanem i smietaną,połączyć z szynką,przyprawić.

Pasty wyciskać szprycą na trójkąty pieczywa lub krakersy,przybrać kawałkami pomidorków miniaturowych,liśćmi sałaty i rzodkiewkami.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: