1

2

Przepisy

SERNIK KOLOROWY

5/5 5 1 5 1

Przygotowanie:

CIASTO−1.z podanych składników pieczemy biszkopt czerwony.
CIASTO−2.z podanych składników pieczemy biszkopt kakaowy.W upieczonych biszkoptach wycinamy kółka (3 rzędy po 5 kółek),krążki kakaowe włożyć w czerwony biszkopt a krążki czerwone włożyć w kakaowy biszkopt.W brytfannie układamy biszkopt kakaowy,wylewamy połowę przygotowanej masy serowej,następnie kładziemy biszkopt czerwony i wylewamy resztę masy serowej.Pieczemy przez około godzinę.Na wierzch można dac polewę.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: