1

2

Przepisy

z kapusty pekińskiej - inaczej

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 20 minut

Przygotowanie:

Kapustę drobno szatkujemy, dodajemy seler odciśnięty ze soku, kukurydzę,ananas pokrojony w kostkę. Mięso kroimy w drobną kostkę mieszamy z przyprawą gyros i przysmażamy na patelni − jak przystygnie łączymy z pozostałymi skladnikami. Słonecznik prażymy na suchej patelni i też dodajemy do reszty składników. Wszystkie składniki mieszamy z majonezem i śmietaną oraz przyprawiamy do smaku. Smacznego!

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: