1

2

Przepisy

Sałatka z zupki chińskiej

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 30 minut

porcje: 12 porcji

Przygotowanie:

Por drobno pokroić i osolić.
Makaron z zupki zalać 1/2 szkl. wrzątku i pozostawić do ostygnięcia, dodać przyprawy po naciągnięciu makaronu.
pomidory,paprykę, ogórka i polędwicę kroimy w drobną kostkę.
Kapustę kroimy w cienkie paseczki.
Wszystkie składniki mieszamy
(nie dosalać)

Życzę smacznego, sałatka naprawdę jest rewelacyjna

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: