1

2

Przepisy

Łosoś z piekarnika z pieczarkami

3/5

przygotowanie: 40 minut

oczekiwanie: 40 minut

porcje: 6 porcji

Przygotowanie:

Łososia posolić, popieprzyć i skropić sokiem z cytryny 
ułożyć na posmarowanej olejem brytwannie. 
Piec ok 30−40 min w temp 180 st 

Pieczarki opłukać panierowac w jajku i tartej bułce smażyć na złoty kolor.. 

Upieczonego łososia ułożyć na półmisku, z boku wsypać uzmażone pieczarki i udekorować dowolnie

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: