1

2

Przepisy

Łosoś z piekarnika z pieczarkami

3/5 3 4 5 1

przygotowanie: 40 minut

oczekiwanie: 40 minut

porcje: 6 porcji

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

Łososia posolić, popieprzyć i skropić sokiem z cytryny 
ułożyć na posmarowanej olejem brytwannie. 
Piec ok 30−40 min w temp 180 st 

Pieczarki opłukać panierowac w jajku i tartej bułce smażyć na złoty kolor.. 

Upieczonego łososia ułożyć na półmisku, z boku wsypać uzmażone pieczarki i udekorować dowolnie

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: