Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Łosoś z piekarnika z pieczarkami

  • Pyszny i latwy łosoś na szczególne okazje
  • czas Łączny czas: 80 min (Przygotowanie: 40 min Oczekiwanie 40 min)
  • porcji Porcji: 6
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Łososia posolić, popieprzyć i skropić sokiem z cytryny 
    ułożyć na posmarowanej olejem brytwannie. 
    Piec ok 30−40 min w temp 180 st 

    Pieczarki opłukać panierowac w jajku i tartej bułce smażyć na złoty kolor.. 

    Upieczonego łososia ułożyć na półmisku, z boku wsypać uzmażone pieczarki i udekorować dowolnie
Kalorie: - kcal / 6 porcję

Potrzebne składniki:

  • porcje łososia ok 10 dkg każda
  • sól pieprz
  • cytryna
  • 0(*)5 kg drobych pieczarek
  • 2 jajka
  • bułka tarta
  • olej

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Łosoś z piekarnika z pieczarkami
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Łosoś z piekarnika z pieczarkami

Wydrukuj przepis

Łosoś z piekarnika z pieczarkami

Zgłoś przepis do moderacji