Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Galareta z dorsza

Pyszna galaretka z dorsza .. Na specjalne okazje .. łatwa do wykonania ..
  • Galareta z dorsza
  • Pyszna galaretka z dorsza .. Na specjalne okazje .. łatwa do wykonania ..
  • Galareta z dorsza
  • Pyszna galaretka z dorsza .. Na specjalne okazje .. łatwa do wykonania ..
  • czas Łączny czas: 160 min (Przygotowanie: 40 min Oczekiwanie 120 min)
  • porcji Porcji: 6
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Filety ugotować w wywarze, wyjąć, wywar połączyć z 3/4 rozpuszczonej żelatyny
    Resztę żelatyny wymieszać z majonezem, wyłożyć dno i boki foremki, zastudzić
    Ulożyć warstwami warzywa i rybę, zalać wywarem z żelatyną
    Zastudzić.. Wyjąć i udekorować .
Kalorie: - kcal / 6 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

Galareta z dorsza

Wydrukuj przepis

Galareta z dorsza

Zgłoś przepis do moderacji