Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

gołąbki w sosie pieczarkowym

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 1
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

    • Najpierw wyciągamy duży garnek
    • Potem wkładamy do niego kapustę po czym całą zalewamy ją wodą
    • gotujemy przez ok.30 min.
    • puźniej wyciągamy dość dużą miskę i wkładamy do niej ugotowany ryż i mielone mięso
    • do ryżu i mięsa dodajemy startą cebulę lub czosnek po czym mieszamy.
    • po upływie 30 min.wyciągamy kapustę i chłodzimy ją
    • sciągamy z niej liście[rozwarstwiamy ją]i nakłądamy wcześniej zrobiony farsz
    • zawijamy je w ruloniki
    • na osobną patelnie wrzucamy pieczarki i zalewamy je sosem
    • na konieć na tależ nakłądamy gołąbki na tależ i polewamy je sosem poczym możemy jeść


    SMACZNEGO ŻYCZĘ!!!!!!!!

Kalorie: - kcal / 1 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

gołąbki w sosie pieczarkowym

Wydrukuj przepis

gołąbki w sosie pieczarkowym

Zgłoś przepis do moderacji