1

2

Przepisy

nalesniki

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 30 minut

porcje: 20 porcji

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

Jajko rozmącić z cukrem, dodać mleko na zmianę z mąką, na koniec dodać oliwę. Ciasto wylać na patelnię średniej grubości tak, aby plasterki bananów lekko się znurzyły. Piec z obu stron. odawać na ciepło, chociaż na zimno też również są znakomite.
śmacznego

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: