1

2

Przepisy

Kapusta z pieczarkami.

4/5 4 3 5 1

przygotowanie: 20 minut

oczekiwanie: 60 minut

porcje: 6 porcji

Przygotowanie:

Sposób przygotowania
  • Kapuste pokroić i wstawić wodą do gotowania kostka rosołową.
  • Pieczarki umyć, pokroić w plastry i udusić na maśle, dodając przyprawy.
  • Do kapusty dodać gdy będzie miękka dodać pieczarki magi papryka doprawić do smaku.
  • Gotować aż woda prawie wyparuje.
  • Recenzje

    Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
    Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

    Komentarze:

    Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

    Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: