Sałatka ziemniaczana

Oceń ten przepis!

5/5 5 76 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 20 min.

  • Porcje 4

5/5 5 76 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Liście sałaty oczyść, i ułóż na półmisku.
  2. Ziemniaki, cebulę i ogórki pokrój w plasterki. Jajka pokrój krajalnicą do jajek.
  3. Na liściach sałaty ułóż ziemniaki, cebulę i ogórki, oprósz je delikatnie solą.
  4. Następnie ułóż jajka, udekoruj je majonezem.
  5. Sałatkę podawaj posypaną koperkiem lub natką pietruszki.

Opis przepisu:

Pyszna sałatka ziemniaczana na liściach sałaty - z plastrami ziemniaków, cebuli, kiszonego ogórka i jajek na twardo, ozdobiona Majonezem Dekoracyjnym WINIARY. Najlepiej smakuje posypana obficie świeżym, siekanym koperkiem. W zależności od upodobań i okazji wszystkie składniki (oprócz jajek) możemy wymieszać lub ułożyć elegancko warstwami na liściach sałaty. Sałatka ziemniaczana będzie doskonałym dodatkiem do świątecznych dań, a jej niecodzienne podanie pięknie ozdobi Twój stół.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?