Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Sałatka paryska

  • Sałatka paryska
  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. 1. Ziemniaki wyszorować, ugotować w mundurkach w osolonej wodzie, odcedzić.
    2. Lekko ostudzone obrać i pokroić w plasterki. Ziemniaki włożyć do miski, skropić winem, odstawić, żeby ostygły.
    3. Kiełki opłukać i osuszyć. Cebulę obrać, posiekać. Ocet utrzeć z musztardą, szczyptą soli i pieprzu. Ucierając dolewać oliwę.
    4. Do sosu dodać cebulę, ziemniaki, natkę i kiełki, wymieszać.

Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Sałatka paryska
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Sałatka paryska

Wydrukuj przepis

Sałatka paryska

Zgłoś przepis do moderacji