1

2

Przepisy

Przygotowanie:

Wszystkie składniki na ciasto wyrobić,podzielić na 2 czesci.Jedna czesc biała a druga czesc z kakao.Włożyc do zamrażalnika na ok.20 minut.MASA:Wszystkie śmietany połączyć dodać wiórki kokosowe i budyń na koniec dodać pianę ubitą z 4 białek z 1 szklanką cukru.Jedna częsc ciasta jasnego rozwałkować na blachę na to wyłożyć masę i na masę zetrzeć na tarce o grubych oczkach ciemne ciasto.Ciasto piec 50 minut ,po upieczeniu i wystudzeniu można lekko polać polewą czekoladową(gotową) lub posypać cukrem pudrem.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: