1

2

Przepisy

ZUPA MEKSYKAŃSKA Z TABASKO

4/5 4 4 5 1

przygotowanie: 45 minut

porcje: 8 porcji

Przygotowanie:

ZIEMNIAKI I MARCHEW POKROIC W KOSTKĘ ..PODGOTOWAĆ NA KOSTCE ROSOŁWEJ , WRAZ Z 3LIŚĆMI LAŁROWYMI I KILKOMA ZIERENKAMI ZIELA ANGIELSKIEGO.[OKOŁO 2l wody] CEBULE I PAPRYKĘ POKROIĆ W PASKI I UDUSIĆ Z MIĘSEM WRAZ Z WYCIŚNIETYM CZOSNKIEM...DO PODGOTOWANYCH ZIEMNIAKÓW DODAĆ BIAŁĄ I CZERWONĄ FASOLĘ WRAZ Z ZALEWA ORAZ ODCEDZONĄ KUKURYDZE.CHWILE PODGOTOWAĆ NASTĘPNIE DODAJEMY UDUSZONE MIĘSO.ZALEWAMY SOKIEM POMIDOROWYM..DODAJEMY PIEPRZ,SÓL ORAZ ODROBINĘ CHILI ORAZ KILKA KROPEL TABASKO. GOTUJEMY KILKA MINUT..MOŻNA WCISNĄC ODROBINKE CYTRYNY
SMACZNEGO!

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: