Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Jajka w sosie tatarskim

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 1
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

    • Jajka porozkraiwać na pół i porozsadzać na dnie miski
    • Do innej miseczki dać cały majonez,2−3 łyżeczki musztardy,jogurt naturalny. ogórki pokrajać w kosteczkę i dodać do sosu, rzodkiewki zetrzeć na tarce i dodać do sosu, dodać piepszu i soli do smaku. (soli można dać troche więcej bo śą jeszcze jajka)
      Wszystko to razem wymieszać.
    • polać sosem jajka i potrzepać skrajanym szczypiorkiem po sosie (ale już nie mieszać)
    • no i po kilkunastu minutach sporzywać :)
    • Życzę smasznego !!! :)
Kalorie: - kcal / 1 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 20 października 2010
    hela42

    Bardzo dobra sałatka. Próbował już ktoś? :)

    +0

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Jajka w sosie tatarskim
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Jajka w sosie tatarskim

Wydrukuj przepis

Jajka w sosie tatarskim

Zgłoś przepis do moderacji