Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

czerwona kapusta do słoików

  • czas Łączny czas: 30 min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Kapustę poszatkować,cebulę pokroić w krążki wymieszać z kapustą i nasolić na całą noc garścią soli.Na drugi dzień z wody ,octu,cukru i listków laurowych zrobić zalewę wsypać kapustę z cebulą i gotować aż kapusta będzie miękka(ale nie za bardzo),na końcu dodać obrane jabłka starte na tarce.Wymieszać dobrze ,nałożyć do słoiczków i pasteryzować ok.10 min.
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

czerwona kapusta do słoików
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

czerwona kapusta do słoików

Wydrukuj przepis

czerwona kapusta do słoików

Zgłoś przepis do moderacji