Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Placek drożdzowy

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Drożdze pokruszyc do miski,posypać cukrem, polać olejem , wlać mleko , całe jajka troszkę ubić i wlać na mleko.Na wierzch wsypać mąkę z proszkiem.Pozostawić na 2 godziny.Miskę przykryć ściereczką i nie ruszać.Po 2 godzinach wymieszać łyżką drewnianą i wyłożyć na wysmarowaną blaszkę.Na wierzch ułożyć owoce i posypać kruszonką.piec 40−45 minut.
Konkurs Daj słoikom drugie życie
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 14 marca 2010
    rita1112

    Dziekuje bardzo i mi nareszcie sie udalo....och...pycha

    +0
  • 9 listopada 2009
    Rysiaa

    wspaniałyprzepis, ciasto również się udało!

    +0
  • 3 listopada 2009
    ewasage

    ciasto jest pyszne i sie mi udalo!

    +0
  • 3 listopada 2009
    ewasage

    jest wysmienite, pyszne

    +0

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Placek drożdzowy
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Placek drożdzowy

Wydrukuj przepis

Placek drożdzowy

Zgłoś przepis do moderacji