Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Przepis na sałatkę z tuńczykiem i kukurydzą. Przygotowanie: 25 min, 160 kcal, dla 6 osób

  • Przepis na sałatkę z tuńczykiem i kukurydzą.
  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 4
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Sałatka z tuńczykiem i kukurydzą Sałatę strzępiastą i radiccio podziel na listki, opłucz i dokładnie osusz, porwij na mniejsze kawałki. Pomidory sparz, obierz ze skórki, pokrój w dużą kostkę. Kukurydzę odcedź z zalewy. Tuńczyka odcedź z sosu na sicie, potnij w kostkę. Cebulę obierz i posiekaj. Wszystkie składniki sałatki delikatnie przemieszaj ze sobą w salaterce. Ocet balsamiczny, oliwę, olej, natkę, sól i pieprz do smaku zmiksuj. Gotowym dressingiem polej sałatkę kilka minut przed podaniem.



     

Konkurs - Daj słoikom drugie życie - zakończenie
Kalorie: - kcal / 4 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Przepis na sałatkę z tuńczykiem i kukurydzą. Przygotowanie: 25 min, 160 kcal, dla 6 osób
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Przepis na sałatkę z tuńczykiem i kukurydzą. Przygotowanie: 25 min, 160 kcal, dla 6 osób

Wydrukuj przepis

Przepis na sałatkę z tuńczykiem i kukurydzą. Przygotowanie: 25 min, 160 kcal, dla 6 osób

Zgłoś przepis do moderacji