Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

KARKÓWKA PIECZONA W RĘKAWIE

  • Karkówka jest soczysta i aromatyczna
  • czas Łączny czas: 210 min (Przygotowanie: 30 min Oczekiwanie 180 min)
  • porcji Porcji: 4
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Karkówkę , cebulę, paprykę i pietruszkę kroimy w plasterki czosnek siekamy drobno.
    Karkówkę nacieramy w przyprawie do mięsa i wkładamy razem z warzywami do rękawa zostawiając na 2−3 godzinki w lodówce. pieczemy w 180 c. przez 1,5 godziny jak ktoś lubi można posypać serem żółtym
Kalorie: - kcal / 4 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 7 marca 2014
    hausemanager

    karkówka to prawdziwy konkret! pieczona w rękawie wychodzi bardzo soczysta

    +0
  • 17 sierpnia 2013
    bialachmura

    Uwielbiam karkówkę.

    +0

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

KARKÓWKA PIECZONA W RĘKAWIE

Wydrukuj przepis

KARKÓWKA PIECZONA W RĘKAWIE

Zgłoś przepis do moderacji