1

2

Przepisy

Przygotowanie:

PRZTGOTOWANIE

Cukier,budyń,żółtka i odrobinkę mleka rozmieszac razem.Szklankę mleka wlac do rondelka i zagotowac.Na gotujące mleko powoli wlewac ciągle mieszając przygotowany budyń z cukrem i żółtkami.Wystudzic.Zimny budyń utrzec z margaryną.2 galaretki rozpuścic razem a truskawkową osobno(wg przepisu na opakowaniu).Wystudzic.

UKŁADANIE

Biszkopty moczyc w galaretce truskawkowej i układac na blaszce,następnie krem,i znow biszkopty moczone w galaretce,krem i znów biszkopty moczone w galaretce.Na wierzch biszkoptów wyłożyc owoce i zalac tężejącymi galaretkami.

Smacznego!

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: