1

2

Przepisy

CIASTO Z KAWĄ KAPPUCINO

5/5 5 8 5 1

Przygotowanie:

Żółtka z cukrem utrzeć na parze−wystudzić.
Masło i margarynę utrzeć,dodawać po łyżce żółtka−ciągle ucierająć,następnie dodajemy mleko w proszku i serki.Wszystko wymieszać.
Biszkopt przekroić na pół.
UKŁADANIE CIASTA:
1. biszkopy (nasączyć kawą cappucino)
2. 1/2 masy
3. biszkopt (nasaczyć kawą cappucino)
4. masa
5. biszkopty (maczane w kawie cappucino)
6. polać polewą.

Schłodzić w lodówce i jeść :)

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: