1

2

Przepisy

Przygotowanie:

Żółtka z cukrem utrzeć na parze−wystudzić.
Masło i margarynę utrzeć,dodawać po łyżce żółtka−ciągle ucierająć,następnie dodajemy mleko w proszku i serki.Wszystko wymieszać.
Biszkopt przekroić na pół.
UKŁADANIE CIASTA:
1. biszkopy (nasączyć kawą cappucino)
2. 1/2 masy
3. biszkopt (nasaczyć kawą cappucino)
4. masa
5. biszkopty (maczane w kawie cappucino)
6. polać polewą.

Schłodzić w lodówce i jeść :)

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: