Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

GOŁĄBKI Z ZIEMNIAKAMI

  • WARTO WYPRUBOWAĆ
  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. KAPUSTĘ SPARZYĆ,USUNĄĆ GŁĄB I ROZŁOŻYĆ LIŚCIE.SUROWE ZIEMNIAKI OBRAĆ I ZETRZEC NA DROBNEJ TARCE.JEŻELI SĄ WODNISTE,ODLAĆ ODROBINĘ WODY.CEBULĘ POKROIĆ W KOSTKĘ I USMAŻYĆ NA TŁUSZCZU.DO ZIEMNIAKÓW DODAĆ USMAŻONĄ CEBULĘ,SÓL,PIEPRZ.FORMOWAĆ GOŁĄBKI.PODLAĆ ŚMIETANĄ,MLEKIEM,DODAĆ TROSZKĘ MASŁA I DOBRZE USMAŻYĆ−TAK ,ŻEBY ZIEMNIAKI NIE BYŁY SUROWE.PODAWAĆ POLANE TOPIONYM MASŁEM Z BUŁKĄ TARTĄ.

    SMACZNEGO!!!

Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

GOŁĄBKI Z ZIEMNIAKAMI

Wydrukuj przepis

GOŁĄBKI Z ZIEMNIAKAMI

Zgłoś przepis do moderacji