1

2

Przepisy

Przygotowanie:

KAPUSTĘ SPARZYĆ,USUNĄĆ GŁĄB I ROZŁOŻYĆ LIŚCIE.SUROWE ZIEMNIAKI OBRAĆ I ZETRZEC NA DROBNEJ TARCE.JEŻELI SĄ WODNISTE,ODLAĆ ODROBINĘ WODY.CEBULĘ POKROIĆ W KOSTKĘ I USMAŻYĆ NA TŁUSZCZU.DO ZIEMNIAKÓW DODAĆ USMAŻONĄ CEBULĘ,SÓL,PIEPRZ.FORMOWAĆ GOŁĄBKI.PODLAĆ ŚMIETANĄ,MLEKIEM,DODAĆ TROSZKĘ MASŁA I DOBRZE USMAŻYĆ−TAK ,ŻEBY ZIEMNIAKI NIE BYŁY SUROWE.PODAWAĆ POLANE TOPIONYM MASŁEM Z BUŁKĄ TARTĄ.

SMACZNEGO!!!

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: