1

2

Przepisy

Przygotowanie:

PRZYGOTOWANIE:

Margarynę rozetrzec,dodac cukier zwykły i cukier waniliowy− utrzec.Następnie dodawac po jednym jajku a na koniec przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia.Ciasto podzielic na dwie równe części jedną−białą wylac na blaszkę
(blaszkę wysmarowac margaryną i posypac tartą bułką)do drugiej dodac kakao i wylac na białą,następnie owoce (jak wiśnie to odsączyc z soku).piec w temp. 200stopni przez 30min.Po upieczeniu wystudzic.

MASA:
Smietanę ubic,dodac cukier puder i cukier waniliowy.Następnie śmietan fixy a na końcu po jednej łyżce dodawac ser.Tak przygotowaną masę wyłożyc na wystudzonego placka.Galaretki przygotowac według przepisu na opakowaniu i tężejące wylac na placka.

Smacznego

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: