1

2

Przepisy

CIASTO SZEFA

5/5 5 5 5 1

Przygotowanie:

Krem Karpatka przygotować wg przepisu na opakowaniu,ostudzić i utrzeć z kostką masła.Śmietanę ubić z 3 Śnieżkami fix.Mleko w puszce słodzone gotować 3 godziny.
UKŁADANIE NA BLASZE:1 warstwa−ciastka
2 warstwa−masa karpatkowa
3 warstwa−ciastka
4 warstwa−mleko w puszce
5 warstwa−ciastka
6 warstwa−bita śmietana
Na wierzch zetrzeć czekoladę!

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: