Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

CIASTO SZEFA

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Krem Karpatka przygotować wg przepisu na opakowaniu,ostudzić i utrzeć z kostką masła.Śmietanę ubić z 3 Śnieżkami fix.Mleko w puszce słodzone gotować 3 godziny.
    UKŁADANIE NA BLASZE:1 warstwa−ciastka
    2 warstwa−masa karpatkowa
    3 warstwa−ciastka
    4 warstwa−mleko w puszce
    5 warstwa−ciastka
    6 warstwa−bita śmietana
    Na wierzch zetrzeć czekoladę!
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

CIASTO SZEFA
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

CIASTO SZEFA

Wydrukuj przepis

CIASTO SZEFA

Zgłoś przepis do moderacji