Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

GROCHÓWKA WOJSKOWA

  • PRZEPYSZNA
  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. GROCH NAMOCZYĆ.KOŚCI GDY SIĘ ZAGOTUJĄ DODAĆ GROCH,POKROJONĄ W KOSTKĘ MARCHEWKĘ,PIETRUSZKĘ ORAZ PRZYPRAWY.GOTUJEMY NA MAŁYM OGNIU.PODSMAŻAMY BOCZEK I DODAJEMY DO GARNKA.SŁONINĘ DROBNO POKROJONĄ PODSMAŻAMY Z KIEŁBASĄ,NADMIAR TŁUSZCZU ZLEWAMY,A KIEŁBASĘ DODAJEMY DO GARCZKA.ZUPĘ GOTUJEMY OKOŁO GODZINY NA MAŁYM OGNIU,A GDY GROCH BĘDZIE PRAWIE MIĘKKI,DODAJEMY ZIEMNIAKI POKROJONE W KOSTKĘ I CZOSNEK.GDY ZIEMNIAKI ZMIĘKNĄ,ZUPĘ PRZYPRAWIAMY MAJERANKIEM.POSYPUJEMY PIETRUSZKĄ.DOPRAWIAMY DO SMAKU PRZYPRAWAMI.

    SMACZNEGO!!!

Konkurs Daj słoikom drugie życie
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 26 października 2009
    dorii

    ... i mnie również ;)

    +0
  • 25 października 2009
    anya-ka

    wojskowa grochówa najlepsza na świecie:D ale sobie smaka narobiłam

    +0
  • 25 października 2009
    aniese4

    POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))

    +1

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

GROCHÓWKA WOJSKOWA
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

GROCHÓWKA WOJSKOWA

Wydrukuj przepis

GROCHÓWKA WOJSKOWA

Zgłoś przepis do moderacji