1

2

Przepisy

Przygotowanie:

GROCH NAMOCZYĆ.KOŚCI GDY SIĘ ZAGOTUJĄ DODAĆ GROCH,POKROJONĄ W KOSTKĘ MARCHEWKĘ,PIETRUSZKĘ ORAZ PRZYPRAWY.GOTUJEMY NA MAŁYM OGNIU.PODSMAŻAMY BOCZEK I DODAJEMY DO GARNKA.SŁONINĘ DROBNO POKROJONĄ PODSMAŻAMY Z KIEŁBASĄ,NADMIAR TŁUSZCZU ZLEWAMY,A KIEŁBASĘ DODAJEMY DO GARCZKA.ZUPĘ GOTUJEMY OKOŁO GODZINY NA MAŁYM OGNIU,A GDY GROCH BĘDZIE PRAWIE MIĘKKI,DODAJEMY ZIEMNIAKI POKROJONE W KOSTKĘ I CZOSNEK.GDY ZIEMNIAKI ZMIĘKNĄ,ZUPĘ PRZYPRAWIAMY MAJERANKIEM.POSYPUJEMY PIETRUSZKĄ.DOPRAWIAMY DO SMAKU PRZYPRAWAMI.

SMACZNEGO!!!

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: