1

2

Przepisy

Przygotowanie:

BISZKOPT:z podanych składników zrobić biszkopt (piec 30−40 minut w temperaturze 180 stopni C.)MASA Z "KUBUSIEM":ugotowac budyń z soku "kubuś" i proszku budyniowego,wylać od razu na wystudzony biszkopt.KREM:galaretkę rozpuścić w 1 szklance wody,wystudzić,ubić śmietanę,na koniec dodać wystudzoną galaretkę.Na zimnym już budyniu ułożyć delicje polewą do góry,na delicje wyłożyć krem,wierzch można posypać tartą gorzką czekoladą.SMACZNEGO!

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: