1

2

Przepisy

Przygotowanie:

BISZKOPT:z podanych składników zrobić biszkopt (piec 30−40 minut w temperaturze 180 stopni C.)MASA Z "KUBUSIEM":ugotowac budyń z soku "kubuś" i proszku budyniowego,wylać od razu na wystudzony biszkopt.KREM:galaretkę rozpuścić w 1 szklance wody,wystudzić,ubić śmietanę,na koniec dodać wystudzoną galaretkę.Na zimnym już budyniu ułożyć delicje polewą do góry,na delicje wyłożyć krem,wierzch można posypać tartą gorzką czekoladą.SMACZNEGO!

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: