Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Czerwona kapusta zasmażana.

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Kapusę oczyść ze zwiedłych liści,usuń głąb,opłucz,drobno poszatkować,sparzyć wrzątkiem i osączyć.Słoninę opłucz,posiekaj i stop na patelni,skwarki dodaj do kapusty,wlej 200ml wody i duś około 30 minut na małym ogniu.Cebulę obierz,opłucz,posiekaj,przesmaż na tłuszczu wytopionym ze słoniny,oprósz mąką,zrumień,dodaj do kapusty,dopraw ją solą,cukrem i pieprzem oraz sokiem z cytryny,duś ,mieszając.Podaj do mięs.

    Smacznego! :)
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

Czerwona kapusta zasmażana.

Wydrukuj przepis

Czerwona kapusta zasmażana.

Zgłoś przepis do moderacji