1

2

Przepisy

Przygotowanie:

Marchewkę i buraki zetrzeć na grubej tarce do warzyw.Do startych buraków i marchewki dodajemy 6 szkl. wody−gotować 15 minut,następnie dodać białą zeszatkowaną kapustę,cebulę(też zeszatkować),liścia,ziele,pieprz,cukier,sól..Razem gotować 15 minut,dodać ocet−zagotować i gorącą sałatkę wkładamy do słoiczków.SMACZNEGO..

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

  • Muszkieterka33
    Jednej rzeczy bym nie dodała do tej surówki na zimę, a mianowicie cebuli. Przetwory z cebulą bardzo szybko się psują.
  • Muszkieterka33
    Wszystko ładnie pięknie, ale informacji na temat czy pasteryzować, czy odwracać słoiczki czy nie to już nie ma. Każdy przepis zawiera takową informację.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: