Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

SAŁATKA Z BURAKÓW Z MARCHEWKĄ I KAPUSTĄ (do słoików)

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Marchewkę i buraki zetrzeć na grubej tarce do warzyw.Do startych buraków i marchewki dodajemy 6 szkl. wody−gotować 15 minut,następnie dodać białą zeszatkowaną kapustę,cebulę(też zeszatkować),liścia,ziele,pieprz,cukier,sól..Razem gotować 15 minut,dodać ocet−zagotować i gorącą sałatkę wkładamy do słoiczków.SMACZNEGO..
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 27 września 2015
    Muszkieterka33

    Jednej rzeczy bym nie dodała do tej surówki na zimę, a mianowicie cebuli. Przetwory z cebulą bardzo szybko się psują.

    +0
  • 27 września 2015
    Muszkieterka33

    Wszystko ładnie pięknie, ale informacji na temat czy pasteryzować, czy odwracać słoiczki czy nie to już nie ma. Każdy przepis zawiera takową informację.

    +0

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

SAŁATKA Z BURAKÓW Z MARCHEWKĄ I KAPUSTĄ (do słoików)

Wydrukuj przepis

SAŁATKA Z BURAKÓW Z MARCHEWKĄ I KAPUSTĄ (do słoików)

Zgłoś przepis do moderacji