1

2

Przepisy

Karczek z pieczarkami

4/5

przygotowanie: 30 minut

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

Karczek pokroić na kotlety−można troszke rozbić.przygotować naczynie żaroodporne.Na dno naczynia dajemy pokrojone w półplasterki cebule,na cebule układamy karczek plaster koło plastra,solimy,pieprzymy.Na karczek kładziemy pieczarki starte na grubej tarce(można je wczesniej troszkę przesmażyc żeby pusciły sok),polewamy to keczupem ostrym i łagodnym tak aby całkowicie przykryc mięso.Piec przykryte ok.90 minut w temp.170*

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: