Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Karczek z pieczarkami

  • czas Łączny czas: 30 min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Karczek pokroić na kotlety−można troszke rozbić.przygotować naczynie żaroodporne.Na dno naczynia dajemy pokrojone w półplasterki cebule,na cebule układamy karczek plaster koło plastra,solimy,pieprzymy.Na karczek kładziemy pieczarki starte na grubej tarce(można je wczesniej troszkę przesmażyc żeby pusciły sok),polewamy to keczupem ostrym i łagodnym tak aby całkowicie przykryc mięso.Piec przykryte ok.90 minut w temp.170*

Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 18 września 2009
    aga391653

    danie robiłam pycha!!!

    +0

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Karczek z pieczarkami
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Karczek z pieczarkami

Wydrukuj przepis

Karczek z pieczarkami

Zgłoś przepis do moderacji