1

2

Przepisy

Zupa krem z serka topionego

5/5 5 2 5 1

przygotowanie: 30 minut

porcje: 2 porcje

Przygotowanie:

Do gorącego bulionu włożyć topiony serek pokrojony na małe kawałeczki i gotować aż całkiem się rozpuści.Dość często mieszać.Rozlać zupę do talerzy,posypać siekaną natką lub koperkiem.Wsypać troche groszku ptysiowego lub wcześniej przygotowanych grzanek.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: