1

2

Przepisy

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

Kaszę ugotowac na sypko w osolonej wodzie, trzeba uważać by się nie rozgotowała.
Pieczarki i cebule pokroić w półkrążki i przesmazyć na maśle. Posolić pod koniec.
Całość, razem z wodą która wyszła z pieczarek, wymieszać z kaszą. Popieprzyć do smaku.
Wsypać płatki migdałowe.

Opcjonalnie można dodać jogurtu naturalnego, smietany czy majonezu, ale nie za dużo ponieważ może zdominować smak sałatki ;)

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: