1

2

Przepisy

Przygotowanie:

Jabłka obrać , pokroić w kostkę i skropić sokiem z cytryny.Jajka wlać do miski,wsypać cukier i całość utrzeć na pulchną mase.Dodać olej,przesianą mąkę,sodę oraz kakao i cynamon.wszystkie składniki dokładnie wymieszać.Dodać sparzone i pokrojone orzechy oraz rodzynki.Dodać jabłka i delikatnie wymieszać.ciasto wstawić do piekarnika i piec około 40 minut w temp. 180c

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: