1

2

Przepisy

NALEŚNIKI MEKSYKAŃSKIE

4/5 4 12 5 1

Przygotowanie:

Z PODANYCH SKŁADNIKÓW ZROBIĆ CIASTO I USMAŻYĆ NALEŚNIKI.MIĘSO PODSMAŻAMY,DODAJEMY ROZTARTY CZOSNEK,CHWILĘ DUSIMY.DOPRAWIAMY I DUSIMY 5 MINUT.DODAJEMY FASOLĘ,KUKURYDZĘ I PRZECIER POMIDOROWY.DUSIMY NASTĘPNE 5 MINUT.GOTOWY FARSZ NAKŁADAMY NA NALEŚNIKI I ZAWIJAMY.WKŁADAMY GOTOWE NALEŚNIKI DO NACZYNIA ŻAROODPORNEGO,POSYPUJEMY TARTYM SEREM ŻÓŁTYM I ZAPIEKAMY DO MOMENTU ROZPUSZCZENIA SIĘ SERA.

SMACZNEGO!!!

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: