Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

KOTLETY Z FASOLI

  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Fasolę namoczyć na noc. Następnego dnia ugotować w tej samej wodzie do miękkości. Następnie dokładnie zmielić.
    Płatki owsiane zalać odrobiną ciepłej wody i odstawić na 10 min. Dokładnie osączyć.
    Cebulę drobniutko pokroić i zeszklić na oleju.
    Do zmielonej fasoli dodać odciśnięte płatki owsiane, cebulę, przeciśnięty przez praskę czosnek i jajko. Doprawić do smaku solą, majerankiem i bazylią. Wszystkie składniki dokładnie wyrobić (jak na kotlety mielone). W razie potrzeby dosypać odrobinę bułki tartej.
    Z masy uformować niewielkie kotlety, obtoczyć je w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju.
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 30 sierpnia 2009
    reniulek

    no pysznie wyglądają, :)

    +0
  • 30 sierpnia 2009
    elel

    ciekawe,pysznie wyglądają,warto spróbować...... :)

    +0

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

KOTLETY Z FASOLI

Wydrukuj przepis

KOTLETY Z FASOLI

Zgłoś przepis do moderacji