Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Brokuły z migdałami i fetą

  • czas Łączny czas: 25 min (Przygotowanie: 10 min Oczekiwanie 15 min)
  • porcji Porcji: 2
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Brokuły kroimy w różczki i gotujemy ok. 5 minut, migdały w płatkach prużymy na patelni (bez dodawania tłuszczu!!), kroimy w kostke fete.

    SOS:
    mały jogurt naturalny mieszamy z łyżką (lub dwoma wedle smaku) majonezu, dodajemy 2 sprasowane lub drobniutko posiekane ząbki czosnku

    brokuły rozkladamy na salaterce lub półmisku, posypujemy migdałami oraz serem feta
    sos podajemy osobno.

    POLECAM I SMACZNEGO
Kalorie: - kcal / 2 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 4 stycznia 2011
    buziolek11

    Brokuły przepyszne. Polecam jednak brokuły posypac fetą, polac sosem a na koniec obłożyć uprażonymi migdałami. Wygląda efektowniej--- niczym królewskie danie ;-)

    +0

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

Brokuły z migdałami i fetą

Wydrukuj przepis

Brokuły z migdałami i fetą

Zgłoś przepis do moderacji