Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Kalafiorowe kotlety

  • Doskonałe zamiast ziemniaków
  • czas Łączny czas: 45 min (Przygotowanie: 30 min Oczekiwanie 15 min)
  • porcji Porcji: 4
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Kalafiora gotujemy na parze przez 10 minut (ma być twardawy). Wyjmujemy, pozostawiamy do przestygnięcia, następnie mielimy maszynką o najgrubszym sicie. Dodajemy resztę składników i dokładnie wyrabiamy masę. Formujemy kotleciki, obtaczamy je w bułce tartej i smażymy na mocno rozgrzanym oleju na złoty kolor.

    Smacznego!
Kalorie: - kcal / 4 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

Kalafiorowe kotlety

Wydrukuj przepis

Kalafiorowe kotlety

Zgłoś przepis do moderacji