Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Sałatka z zielonych pomidorów

  • SAŁATKA NA ZIELONO
  • czas Łączny czas: - min
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Pomidory i paprykę umyć. Cebulę obrać, pokroić w półplasterki. Pomidory pokroić w plasterki, a paprykę pokroić w półplasterki.
  2. Wymieszać wszystkie warzywa.
  3. Składniki na zalewę razem wymieszać i zagotować.
  4. Gorącą zalewą zalać sałatkę i odstawić na 2 godziny.
  5. Po upływie 2 godzin sałatkę nakładać do słoików, pozakręcać i pasteryzować około 20 minut.
Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 16 sierpnia 2012
    Kornelio

    No IWONAF - zielone pomidory to widzimy na zdjęciu, przepis na sałatkę to co innego :) Mam pytanie - czy to jest przepis na marynowane zielone pomidory, bo jest mowa o zalewie i pasteryzowaniu w słoiku?

    -7
  • 21 sierpnia 2009
    IWONAF

    ślicznie wygląda ta "sałatka" ;/

    -2

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

Sałatka z zielonych pomidorów

Wydrukuj przepis

Sałatka z zielonych pomidorów

Zgłoś przepis do moderacji