Kolorowe koreczki

Oceń ten przepis!

5/5 5 24 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 20 min.

  • Porcje 2

5/5 5 24 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Ser i paprykę kroimy w kwadraty o boku ok. 15 mm. Ogórki konserwowe w plasterki o grubości ok. 3 mm, kabanosy w nieco grubsze krążki.
  2. Na wykałaczki nabijamy najpierw ser, następnie ogórek, kabanos, znowu ser, oliwkę i pieczarkę. Smacznego!

Opis przepisu:

Kolorowe koreczki to niezbędnik każdej udanej imprezy. Koreczki robimy z marynowanych pieczarek, oliwek, kabanosów, papryki i kostek żółtego sera. Jeśli jednak wolisz inne smaki lub wegetariańską odsłonę koreczków, nic nie stoi na przeszkodzie, by eksperymentować z ulubionymi składnikami!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?