1

2

Przepisy

SAŁATKA Z OGÓRKÓW I POMIDORÓW

4/5

Przygotowanie:

OGÓRKI OBRAĆ I POKROIĆ NA PLASTERKI JAK NA MIZERIE.CEBULĘ POKROIĆ W KOSTKĘ. OGÓRKI I CEBULĘ NASOLIĆ I POZOSTAWIĆ ABY SKŁADNIKI ZMIĘKŁY I WYPUŚCIŁY SOK.PO UPŁYWIE OKOŁO 1 GODZINY ODCISNĄĆ WYTWOŻONY SOK.POMIDORY POKROIĆ W KOSTKĘ I DODAĆ DO OGÓRKÓW.WYMIESZAĆ Z ŚMIETANĄ I KOPERKIEM.DOPRAWIĆ DO SMAKU SOLĄ I PIEPRZEM.PRZED PODANIEM SCHŁODZIĆ W LODÓWCE.

SMACZNEGO!!!

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: