1

2

Przepisy

SAŁATKA Z OGÓRKÓW I POMIDORÓW

4/5 4 12 5 1

Przygotowanie:

OGÓRKI OBRAĆ I POKROIĆ NA PLASTERKI JAK NA MIZERIE.CEBULĘ POKROIĆ W KOSTKĘ. OGÓRKI I CEBULĘ NASOLIĆ I POZOSTAWIĆ ABY SKŁADNIKI ZMIĘKŁY I WYPUŚCIŁY SOK.PO UPŁYWIE OKOŁO 1 GODZINY ODCISNĄĆ WYTWOŻONY SOK.POMIDORY POKROIĆ W KOSTKĘ I DODAĆ DO OGÓRKÓW.WYMIESZAĆ Z ŚMIETANĄ I KOPERKIEM.DOPRAWIĆ DO SMAKU SOLĄ I PIEPRZEM.PRZED PODANIEM SCHŁODZIĆ W LODÓWCE.

SMACZNEGO!!!

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: