Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

UDKA KURZE FASZEROWANE

  • WYLUZOWAĆ KOŚCI Z UDEK I NAFASZEROWAĆ
  • czas Łączny czas: 85 min (Przygotowanie: 40 min Oczekiwanie 45 min)
  • porcji Porcji: 2
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. WYLUZOWAĆ KOŚCI Z UDEK,NASOLIĆ ŚRODEK I NA WIERZCH POSYPAĆ PAPRYKĄ I CURRY.

    PRZYGOYOWAĆ FARSZ.RYŻ UGOTOWAĆ.MIĘSO MIELONE DODAĆ DO RYŻU,DODAĆ ZIELONĄ PIETRUSZKĘ,PODRUMIENIONĄ CEBULĘ,ZGNIECIONY CZOSNEK ORAZ PRZYPRAWU,DODAĆ JAJKO I WYROBIĆ MASĘ.

    MASĄ RYŻOWĄ WYPEŁNIĆ LUKI W UDKU,ZESZYĆ GRUBĄ NICIĄ.UŁOŻYĆ W NACZYNIU ŻAROODPORNYM LUB NA BLASZCE,PODLAĆ MAŁĄ ILOŚCIĄ WODY I OLEJU,NAKRYĆ FOLIĄ ALUMINIOWĄ I PIEC OKOŁO 45 MINUT W 200 STOPNI.PODAWAĆ S SURÓWKĄ,ZIEMNIAKAMI LUB RYŻEM.

Kalorie: - kcal / 2 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

UDKA KURZE FASZEROWANE

Wydrukuj przepis

UDKA KURZE FASZEROWANE

Zgłoś przepis do moderacji