1

2

Przepisy

Kurczak a'la ryba

3/5 3 13 5 1

przygotowanie: 40 minut

porcje: 10 porcji

Przygotowanie:

Piersi rozkroić,rozbić, obtoczyć w jajku i mące.Usmażyć i pokroić na mniejsze kawałki

ZALEWA:

Zagotować 1litr wody dodać ocet,cukier ,sól ,koncentrat,przyprawy.

 

1/2szkl.oleju zrzgrzać na patelni i dodać cebulę pokrojoną w krążki i zeszklić ją.

Cebulę dodać do zalewy i zalać tą zalewą piersi. Najlepiej potrawę spożywać na drugi dzień.

SAMCZNEGO !!!

 

 

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: